Site Overlay

Tissot órák, a megfizethető luxus

A svájci óragyártást méltón nevezik az időmérőkészítés magas iskolájának, hiszen keresve sem találhatnánk annyira komplex és precíz gyártmányokat, mint amilyeneket az alpesi mestereknek köszönhetünk. A Tissot órák egyike a legnagyobb svájci márkáknak és bár árban a többi elit óránál jóval barátibbak, a csúcsminőség és a megbízhatóság náluk is alapkövetelmény.

168 éves történelmük során olyan sportesemények hivatalos partnerei voltak, illetve azok ma is, mint a MotoGP, az NBA, vagy a Tour de France. Szóval, ha csak sport órát szeretne vásárolni, de azt egy egész életre, a Tissotnál a lehető legjobb kezekben van.

A La Locle-i cég mesterműveire természetesen a szebbik nem képviselői is számíthatnak. Az elegáns női Tissot órák repertoárja hihetetlenül változatos.

Legyen az klasszikus kerek vagy a modernebb, szögletes formájú, csillogó fémszíjas vagy visszafogott bőr, csalódni egészen biztosan nem fogunk. A tündöklő sárga és rozé arany vagy ezüst színekben pompázó modellek garantáltan levesznek minket a lábunkról!