Site Overlay

Természetes alapú Imune alga készítmény

A tengeri moszat az ókortól kezdve a vonzza az emberek figyelmét. Ezeket a víztározók alján növekvő alacsony növényeket az étrend-kiegészítőkben, a gyógyszerekben és a kozmetikai termékekben is használják. Az Imune alga aktív elemei szinte teljesen felszívódnak, mivel az összetételük közel áll az emberi plazmához. Ennek eredményeként képesek kompenzálni az elemek hiányát és hozzájárulni az anyagcsere normalizálásához. A szárazföldi növények alacsonyabb vitamintartalommal rendelkeznek, mint azok, amelyek a tengerben találhatóak. A barnamoszatok telítetlen zsírsavainak antioxidáns aktivitása többszörösen meghaladja az E-vitamin aktivitását.

Fontos megjegyezni, hogy az Imune alga kapszula olyan összetevőket is tartalmaz, amelyeket a pajzsmirigy megbetegedések kezelésére is használnak. A tengeri moszaton alapuló készítményeket széles körben használják a terápiás és a profilaktikus gyakorlatban. Az Imune alga biológiailag aktív komponenseinek jelenléte méregtelenítő, rákellenes és immunmoduláló hatásokkal is bír. Hosszú és teljes életet élni gyógyszerek nélkül, ez a legtöbb ember álma. Az emberek évszázadok óta keresik a fiatalság meghosszabbításának eszközét, a különböző növények tulajdonságait kutatva.

Az Imune alga kapszula alapanyaga régóta ismert a gyógyászati célokra történő felhasználásáról.

A magyar gyógyszerészek egyedülálló fejlesztése lehetővé tette egy olyan termék létrehozását, ami ideális a terápiás és a megelőző célokra. Az Imune alga kapszula hasznos anyagok, vitaminok és mikroelemek komplexuma, amelyeket a tengeri moszatok tartalmaznak.

A készítmény összetétele lehetővé teszi a szervezetnek a hasznos mikro- és makroelemek szinte 100%-os asszimilálódását, fokozva ezzel a termék hatékonyságát. A spirulina rengeteget aktív hatóanyagot, valamint B-vitaminokat, C-vitamint, jódot, magnéziumot, kalciumot és vasat tartalmaz. Ezek együttese aktívan befolyásolja a szervezet lipid, zsír és szénhidrát anyagcsere folyamatait. Az Imune alga kapszula javítja a immunrendszer működését és növeli a vitalitást is.