Site Overlay

Tartós ablak javítás a fővárosban

El sem hinné az ember, mennyi probléma merülhet fel egy műanyag ablak vagy teraszajtó esetén. Már az bosszúságot okozhat, ha a kilincs akadozik és nehezen fordítható át a nyitható meg a buktatható változat között. De mi van akkor, ha a zsanér törik ketté?

A profi ablak javítás pedig ritka, mint a fehér holló, mert napjainkban már mindenki nagy szakértőnek hiszi magát, szakképesítés nélkül is. A kóklereket könnyedén elkerülheti, ha az ablak javítás terén az Ablakdoktor csapatát választja.

Ha nem nyílik, nem záródik, hangosan kattog, állandóan súrlódik, esetleg gyakran kiakad, bízhat szakértelmünkben és a gyors munkavégzésünkben. Gyorsan, operatívan, alacsony áron dolgozunk.

Bizalommal fordulhat hozzánk akkor is, ha az ablak megérett már egy vasalat- vagy szigeteléscserére. Budapesten, a zuglói lakosoknak az ablak javítás árából elengedünk 5%-ot, mivel munkatársaink mind ezen hely szülöttei. Weboldalunkon megleli az elérhetőségeinket, üzenetben vagy telefonon keresztül pedig kérhet tanácsot, időpontot.