Site Overlay

T14 trapézlemez, a népszerű alapanyag

Nem is gondolnánk, hogy milyen sok teendő adódik egy ház szépítése vagy felújítása során. A T14 trapézlemez igazán hatékony segítség, valamint eszköz lehet a legtöbb helyen a ház körül. Egyrészről kerítésekhez, homlokzatokhoz, de még mennyezetekhez is kiválóan felhasználható, praktikus termék. Otthoni felhasználásra, ipari területeken vagy a mezőgazdaságban is előszeretettel előkerülő darab.

Már csak ezek miatt is érdemes közelebbről megismerni. Többek között ereszek borításához is könnyedén alkalmazható. A T14 trapézlemez barna, szürke és még egyéb a RAL skála szerinti színekben is beszerezhető. Kimondottan tetőfedésre nem használható, mivel az anyaga elég vékony, de kisebb épületeknél nyugodt szívvel feltehető.

A T14 trapézlemez könnyedén beszerezhető, némi kézügyességgel akár saját kezűleg is beépíthető bármelyik fajta. A szakemberek pedig gyorsan megoldják, ha erre kerül a sor. Nem lesz vele probléma, számtalan helyre illeszthető, színei miatt pedig az adott környezetbe is passzol majd.