Site Overlay

Szórakoztatóan tanít a Djeco

Ez a gyermekek kreativitását fejlesztő egyedi termék teljes meglepetést jelentett a modern játékpiacon. A Djeco népszerűsége hamar az egekbe szökött és a termékek szinte azonnal megérkeztek a világ legtöbb országába, közöttük Magyarországra is.

Mi a siker titka? Miért olyan érdekesek ezek a játékok, hogy a gyermekek az életkoruktól függetlenül szívesen játszanak velük? Nos a „titkos összetevők” egyike a Djeco minősége.

Minden szülő arra törekszik, hogy a gyermekének a legjobbat adja és a márka tökéletesen megérti ezt. Ezért különös figyelmet fordítanak a játékok anyagának a megválasztására. Ezek kiváló minőségű festékek, műanyagok és fák, amelyek nem okoznak allergiás reakciókat. A

felépítésük külön figyelmet érdemel, mert az összes modell úgy készül, hogy ellenálljon még a legtürelmetlenebb gyermeki kezek nyomásának is. Már az első pillantásra világossá válik, hogy a tervezők sok időt töltöttek minden apró részlet kidolgozásával. Minden Djeco játéknak megvan a maga célja és rendeltetése, amely által a csöppség valami újat tanul.