Site Overlay

Szemránckrém látható eredménnyel

A szem a lélek tükre, halljuk nagyon gyakran, de amikor a környéke apró ráncokkal van teli, az már nem nyújt túlzottan szép látványt. Azonban egy hatékony és minőségi szemránckrém csökkentheti ezek láthatóságát, visszaadhatja a sima, feszes bőrt. Kiváló készítményeket találunk a wellmaxx.hu webshop kínálatában, amelyeknek megfelelő típusai minden bizonnyal nagy segítségünkre lesznek a ráncok elleni küzdelemben.

A Devee Kaviár luxus szemránckrém például 24 órás ápolást biztosít, intenzív összetevői a lágy szemkörnyéki kötőszövetet képes remekül táplálni és regenerálni. A mimikai ráncokat feltölti, a szemek alatti sötét karikákat halványítja és a duzzanatot is tompítja. Ennek a luxus ápoló produktumnak köszönhetően, újra feszessé és elasztikussá válhat a szemkörnyék. Nem szabad azt gondolnunk, hogy a szemránckrém alkalmazására kizárólag az idősebb személyeknek van szükségük, hiszen a stresszel teli életmód, az éjszakai tanulás, a vizsgák előtti idegeskedés a fiataloknál is előidézheti a ráncok megjelenését.

Üde arcbőr érhető el a pórustisztító készülék használatával

Sok jó hatással ajándékoz meg egy ilyen gépezet, ráadásul teljesen más eredményt hoz, mint a manuális kezelés. Nem érdemes kihagyni a pórustisztító készülék nyújtotta kellemes érzést, már csak azért sem, mert igazán kedvező áron juthatunk hozzá. A LIFTmee PULSE szilikonos arctisztító mikro-rezgéssel mindössze 18 000 Forintba kerül és a webáruház ajándékba ad hozzá egy Hyaluron mechanikai peelinget is. A finom mikro-rezgések remekül tisztítják a pórusokat, eltávolítják az elhalt hámsejteket és a bőrfelszínt is alaposan megtisztítják.

Friss, fiatalos és üde lehet egy ilyen kezelés nyomán az arcbőr. A pórustisztító készülék fontos tulajdonsága, hogy csökkenti a felszíni ráncok kialakulását, így segítséget jelent a prevencióban is. Simává varázsolja a bőrfelszínt, visszaadja annak természetes fényét. Mivel a gép anti-aging módban működik, támogatja a bőrfiatalítást. Növeli a bőr anyagcsere folyamatait, fokozza a keringést, valósággal masszírozza az arcot. Jelenleg árleszállítás alatt áll ez pórustisztító készülék. Csapjon le rá!