Site Overlay

Szamos gyerekcipő okos megoldásokkal

Egyes tanulmányok szerint, az újszülöttek akár 80%-a egészséges lábbal születik, de felnőttkorban sajnos csak az emberek 20%-a mondhatja ezt el magáról. Ez azt mutatja, hogy a legtöbb esetben külső tényezők felelősek a hibákért.

Ezek közé tartozik minden bizonnyal a nem megfelelően megválasztott lábbeli. Különösen az élet első éveiben kell törekedni az egészséges és megfelelően kialakított lábbelikre, amelyek között a Szamos gyerekcipő vezető szerepet tölt be. A termékei a lábak normál fejlődésének támogatását, és a meglévő deformitások megszüntetését szolgálják. Céljuk a megelőzés és a kezelés, azaz a tartáshibák megelőzése és a már diagnosztizált állapotok kezelése.

A supinált Szamos gyerekcipők a megjelenésükben egyáltalán nem különböznek a hagyományos gyereklábbeliktől. Rengeteg modern technológiával és okos megoldással vannak felszerelve, amelyek támogatják a lábat a megfelelő fejlődésben. Valójában minden Szamos gyerekcipő megfelel a supinált lábbeli alapfeltételeinek, mivel lehetővé teszi a mozgásszervek helyes kialakulását.