Site Overlay

Sosem volt ilyen egyszerű a fog implantátum beültetés

A fogazat elvesztéséhez nem feltétlenül kell öregnek lenni, ugyanis ez bármely életkorban megtörténhet. Valaki szerencsés, és a rágószervei kiváló állapotban maradnak akár 50-60 éves koráig is. Míg másnak egy kellemetlen baleset miatt már 25 éves korában új fog implantátum szükségeltetik.

Időnként az is előfordulhat, hogy például egyes krónikus betegségek esetén a fertőzés fókuszát azonnal meg kell szüntetni,és ezért a rossz fogazatot is el kell távolítani. De szerencsére számos lehetőség áll rendelkezésre a helyreállításra. A legmegbízhatóbb és legtartósabb a fog implantátumok felszerelése.

A Relax Dental Center klinika tapasztalt és magas szaktudással rendelkező orvosokat foglalkoztat, akik lehetőséget adnak Önnek arra, hogy ismét kellemes legyen a mosolygás és az evés. Az általuk biztosított módszer fő előnye, hogy az elveszített rágószerveket már akár 2-4 látogatás során is helyreállíthatják. Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak, akik már gyermekként is pánikba estek a fogorvosoktól. A fog implantátumokkal gyorsan visszatérhet a megszokott életéhez.