Site Overlay

Sony okostelefon Xperia szériákkal

Aki egy megbízható és dizájnos telefont keres, annak érdemes körülnéznie a Sony termékei között. A Sony okostelefon tudniillik ilyen. Bár ez a márka nem számít a legnagyobbnak az okostelefonok gyártása terén, mégis van a tarsolyában olyasmi, amit mindenki elismer.

Ez pedig nem más, mint a Sony Xperia! Ugye, hogy milyen ismerősen cseng a név? Nem véletlenül, mivel az Xperia már 2008-tól tarol a mobiltelefonok piacán. Bár az első Windows operációs rendszerrel ellátott modellek nem arattak nagy sikert, az Androidra történő átállás hatására valósággal megtáltosodott Sony okostelefon.

A stabilitás, erősség olyan tulajdonságok, amiért a vásárlók hűségesek maradnak az Xperiahoz, főleg, ha a Sony minden új szériába rejt egy kis meglepetést.

A mobilcorner.hu webáruházban a Sony okostelefon az Xperia szériáival képviseltetik, így helyet kapnak az olcsóbb, de szintén stabil és kellemes L1, L2, valamint az erőteljes, de már drágább XA2 szériák. Hogy az ínyencebb vásárlók se távozzanak innen üres kosárral, az Xperia XZ Sony okostelefon is megtalálható.