Site Overlay

Sok előnnyel bír a Motip alvázvédő

Akik autót vezetnek, gyakran nem foglalkoznak a jármű karbantartásának bizonyos részleteivel, egyedül csak akkor, amikor már tényleg baj van. A problémákat pedig minden helyzetben jobb megelőzni, mint utólag kezelni. Erre a célra való a Motip alvázvédő is, mint olyan. Bármilyen meglepő, de a környezeti hatásoknak leginkább kitett rész egyértelműen a kocsik alja. Ez az a felülete, amivel a legkevesebbet foglalkoznak.

A téli időszakban a gyakran sózott útfelületekről olyan agresszív maróanyagok kerülnek a fémvázra, ami komoly károkat okoz. A Motip alvázvédő ezekre és az egyéb fizikai erőhatásokra tud megoldásként szolgálni. Érdemes a bitumenes aeroszol tulajdonságait kihasználni, ami felvitel után egy rugalmas réteget hoz létre.

Még a nagyobb hőmérsékletingadozások sem fogják roncsolni a szerkezetét. Legyen szó festett vagy nyers fémfelületekről, a Motip alvázvédő a rozsdásodás ellen remek hatékonysággal tud fellépni. Egyértelműen jó befektetés, amivel minden tulajdonos csak nyerhet. Itt az ideje mostantól alulról is óvni a gyakran használt autónkat!