Site Overlay

Seychelles utazás kényeztető szolgáltatásokkal

Szeretne egy csendes, a természeti szépségekkel, élményekkel teli üdülést, pihenést? Akkor válassza a Seychelles utazás remek lehetőségét, amit a Morea Exkluzív utazási iroda szívesen megszervez Önnek! Ezek a szigetek az Indiai-óceán édenkertjének számítanak, gyönyörű partszakaszokkal, különleges, kizárólag csak itt honos növényekkel és állatokkal.

Feledhetetlen élményben lesz része, amennyiben a Seychelles utazás mellett határoz. Változatos programlehetőségekkel várják az utazókat, a szállások pedig minden kényelmet biztosítanak a zavartalan pihenéshez. Utazásra a legjobb időszak márciustól novemberig, mert ebben az időszakban száraz, enyhén szeles az időjárás a Seychelles szigeteken.

Áprilisban a legmelegebb az óceán vize, átlagosan 29 C fokos, június és október között a leghűvösebb, de ekkor sem hűl 26 C fok alá, úgyhogy lényegében egész évben lehet benne fürödni. A Seychelles utazás keretén belül gyönyörködhetünk a szinte érintetlen trópusi környezetben és részünk lehet a kényeztető szolgáltatásokban is.