Site Overlay

Remek vízszigetelő a folyékony fólia

Gyakran előfordul, hogy nem érünk rá várni egy bizonyos munkával, mert sürget bennünket a határidő vagy egyszerűen csak annyi más tennivaló van a nyakunkon, ami előtérbe helyezi a precíz időbeosztást. Amennyiben a vízszigetelésnél tarunk, ami különösen fontos egyes részeken, akkor ismerkedjünk meg a gyorsan száradó folyékony fólia bevonattal!

Egy olyan kivételes termékről van szó, ami jelentősen leegyszerűsíti a dolgunkat. Balkonokon, fürdőszobában, konyhában, szaunákban és minden olyan helyiségben, ahol rendszeres páraképződésre számíthatunk, alkalmas a folyékony fólia. Elegendő 4 óra pihentetés és már vihető is fel rá a burkolat. A kisebb repedéseket könnyedén betelíti.

Természetes kőlap aljzatokra, betonra, gipszkartonra, kerámiára, vakolatra egyaránt alkalmazható a folyékony fólia. Ami a beszerzését illeti, az nagyon egyszerűn megoldható a felujitaswebaruhaz.hu oldalon. Elég csak néhány kattintás és máris elmerülhetünk a részletekben. Mérjük fel első lépésben a teljes igényünket, majd pedig adjuk le a rendelést a kellő mennyiségre!

A házhozszállítást követően, azonnal elkezdhetjük a folyékony fólia felhordását. A precíz kivitelezés eredményeképpen nem kell attól tartanunk, hogy a tartóelemek átnedvesednek és esetenként szerkezetromlás következik be, aminek következtében a vakolat vagy burkolóelemek lehullnak a falakról. A folyékony fólia előnyeihez nem fér kétség. Érdemes legalább 2 rétegben felkenni. A várakozási idő ebben a tekintetben összesen 1 óra és már újból szerszámot ragadhatunk. 2 évig eltartható, ha a későbbiekben is szükségünk lenne rá.