Site Overlay

Remek döntés az akrilfesték készlet

A vízbázisú akrilfesték felhasználásának lehetősége nagyon jól jön mindazoknak, akik nagy lendülettel belevetik magukat az alkotásba. Azonban nem kell külön-külön megvenni a festékeket, hiszen az akrilfesték készlet többféle kiszerelésben érhető el. A muveszellato.com online szaküzletből vásárolható 5×75, 11×40 és 12×10 ml változat.

Mivel a készletekben egyszerre több festék is megtalálható, így lényegében egyszerre lehet hozzájutni 5, 11 vagy 12 darabhoz. Természetesen, az akrilfesték készlet kedvezőbb áron érhető el, mintha egyenként vennék meg minden festéket. Kifejezetten praktikus, hiszen minden felületen megtapad, használható vásznon, műanyagon, papíron, vakolaton, fán, fémen egyaránt.

Száradás után lényegesen flexibilisebb, mint az olajfesték, így válik a különböző felületeken repedés nélkülivé. Az akril tulajdonságait szinte végeláthatatlan módon lehet változtatni, befolyásolni. Az akrilfesték készlet tehát optimális döntés, ha időtálló és csodálatosan szép alkotást szeretnénk készíteni.