Site Overlay

Rekordokat döntöget a Xiaomi okostelefon

Sokaknak egy valóságos tragédiával ért fel a 2020-as év. A Xiaomi okostelefon eladások viszont az egekbe szöktek. Nem az első eset, hogy egy kínai gyártó költséghatékony megoldásokat alkalmazva tört be a nemzetközi piacra. Kitűnő minőség, alacsony áron.

Úgy tűnik ez a recept a Xiaomi okostelefon esetében is bejött. Mára már megtehetik, hogy hasonló árkategóriában kínálják a csúcskészülékeiket, mint a konkurencia. Cserébe a magas árért rendkívül időtálló mobilokat kapunk, amelyek brutális hardverrel és egyedi dizájnnal rendelkeznek.

Sokféle színkombináció közül válogathatunk, amennyiben egyedi megjelenésű mobilt szeretnénk magunknak. Lassan annyi RAM-ot préselnek a Xiaomi okostelefon különféle modelljeibe, mint egy laptopba. Gond nélkül futtatja a erőforrást igénylő játékokat is.

Némelyik modell 6000 mAh-s akkuval van felszerelve, amivel akár 2-3 napot is kibír töltés nélkül. A hátlapi kamera sziget prémiumminőségű videofelvételek és képek készítésére ad lehetőséget. Jelenleg a Xiaomi okostelefon számít a legjobb vételnek.