Site Overlay

Rábalux lámpa itthon és külföldön

Sok minden megváltozott az évtizedek alatt Magyarországon. Voltak iparágak, amelyekben jól szerepeltünk, de már szinte nem is léteznek idehaza. Voltak márkák, amelyek régiós, de akár még világszinten is ismertek voltak, ma viszont sehol sincsenek. Nem így a Rábalux, ami győri központtal működve, számos országban rendelkezik leányvállalattal, illetve minősített viszonteladóval. A Rábalux lámpa itthon és külföldön is ismert, igen keresett, most már jó ideje.

A gyártó 25 éve van jelen a piacon, mostanra bőven ezer felett van az aktuális termékpalettájuk tételeinek száma. A kínálatban beltéri és kültéri lámpák egyaránt megtalálhatóak. Álló-, láva-, só-, asztali lámpák, hogy csak néhány típust említsünk, amivel fénybe boríthatjuk az otthonunkat.

Rábalux lámpa kapható klasszikus és modern LED-es fényforrással is. A LED előnye a fogyasztás területén megkérdőjelezhetetlen, de van még valami, amivel nem tudnak versenyezni a régi típusú fényforrások. Az apró LED-ek változatos formájú lámpatestek kialakítását teszik lehetővé. Míg régen a foglalat és az abba becsavart izzó miatt nagyjából adott volt egy lámpa formavilága, a LED-nek köszönhetően, lényegében bármilyen alakzat kialakítható.

A korábbi külső kecsesebbé válhat vagy egészen újszerű kialakítások születhetnek. Utóbbira példa a Rábalux lámpák családjából az Alexis LED mennyezeti típus, az Antonia LED fürdőszobai mennyezeti modell vagy a Meredith LED függeszték. Ezek a korábbi fényforrásokkal nem jöhettek volna létre. Esetleg neonfénnyel, nagyobb méretben.