Site Overlay

Propolisz tinktúra a családunk jóllétéért

Gondolta volna, hogy az egyik leghatékonyabb immunerősítőt egészen apró teremtmények, az erdők, mezők szorgos kis dolgozói állítják elő? A természetes antibiotikumként ismert propolisz tinktúra alapanyaga az a balzsam, amit a méhek bokrok és fák rügyeiről szereznek be.

Méhviasszal elegyítve készül belőle a kórokozók ellen védelmet nyújtó anyag, amit a kaptár lakói az otthonuk fertőtlenítésére, szigetelésére használnak és amivel a saját egészségük megőrzéséről is gondoskodnak. Az ásványi anyagokban, aminosavakban, nyomelemekben és vitaminokban gazdag propolisz tinktúra emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatását már sok nemzedékkel ezelőtt felfedezte a népi gyógyászat.

Begyulladt torok, húgyúti fertőzés, gyomorhurut, illetve különböző bőrproblémák kezelésére és fájdalomcsillapításra is ajánlott, továbbá a szervezet általános erősítőjeként is nagyszerűen beválik. A BeoBee bioméhészet kínálatában alkoholmentes változatban is kapható propolisz tinktúra, amit így kisgyermekeknek is nyugodtan adhatunk. A helyes fogyasztásáról a méhészet internetes oldalán találunk pontos tájékoztatást.