Site Overlay

Piszoár a családi házakban is

Plázákban, kórházakban, nyilvános mosdókban egyaránt kedveznek a nőknek és a férfiaknak is. Napjainkban azonban a piszoár egyre több lakásban megtalálja a helyét. A falra helyezett vizeldék kényelmes megoldást biztosítanak, könnyen takaríthatóak és higiénikusak.

Sok családban gyakran alakul ki vita a WC helyes használata miatt, mivel a nők szerint az ülőkének lehajtva kell lennie, a férfiak szerint pedig felhajtva. Bár mindez nézőpont kérdése, a lehajtott ülőke rendre és tisztaságra utal, így a mérleg a nők javára szokott dőlni.

Van azonban köztes megoldás is, aminek a segítségével elkerülhetőek a viták és mind két fél érdekei számba lesznek véve. Egy piszoár beszerzése eleinte feleslegesnek tűnhet, de az a legjobb, ha úgy tekintenek rá, mint hosszú távú beruházásra.

Nem foglal sok helyet, az automatikus leöntésnek hála mindig tiszta maradnak, sőt, esztétikailag is javítja a fürdőszoba kinézetét. A piszoár jó minőségű bevonatának hála, az egyszeri vétel hamar megtérül és az egész család érdekeit kiszolgálja.