Site Overlay

Pihenéshez ideális egy masszázs matrac

A kényelem mindenekfelett! Íme, egy fűthető vibrációs masszázs matrac, ami 9 motor segítségével van működtetve. Használója különböző masszázsprogramok közül választhat, a fűthető opción kívül. A matrac 4 zóna alapján masszíroz, ezek a nyak, hát, ágyék és lábak. Mindkét oldala használható, az egyik télen, a másik nyáron.

A téli oldala egy gyapjú hatású meleg anyaggal van ellátva, a nyári pedig vászonból készült. A már említett 4 zóna külön-külön és együtt is alkalmazható, tetszés szerint. A masszázs matrac távvezérlőjének köszönhetően, a használat közben is változtathatóak a programok vagy az intenzitás, de természetesen a fűtés is bekapcsolható.

A kényelmes esti tévézéskor remek élményt nyújthat ez a vibrációs masszázs matrac, aminek minden bizonnyal az egész család örülne. Egy fárasztó nap után, a feladatokat hátrahagyva, felüdülés lehet egy kellemes masszázs. A masszázs matrac hajlítható és rögzíthető, így akár fekvő helyzetben az ágyon, fotelben vagy éppen kanapén is használható a pihenéshez.

A hálózati adapterről működő matracon időzített masszázsprogramok is igénybe vehetőek. Összecsukható, így nemcsak a különféle helyeken való használatot teszi lehetővé, de tárolni is könnyű, hiszen nem foglal sok helyet. Súlya mindössze 2,5 kg. Érdemes lehet tudni, hogy a masszázs matrac mérete 170 x 60m, teljesítménye pedig 18W.

A gondtalan pihenéshez járul hozzá ez a termék. Ha az ember kipihent, sokkal hatékonyabb tud lenni. Ha pedig hosszútávon tud fitt és éber lenni, az pozitív hatással lehet az élet minden területére. A mindentolcson.hu oldalon beszerezhető ez a matrac, ami hű társ lehet a lazításban.