Site Overlay

Páratlan kerti bútor a felfújható jakuzzi

A téli időszak nagyon sok kiváló lehetőséget rejt magában, még az udvar körüli tervezgetés formájában is. Amikor kint zord időjárás mutatkozik vagy mindent hó fed, még nem kell lemondani arról a lehetőségről, hogy részletekbe menően megtervezze a tavaszi kertrendezés minden lépését. A hosszú esték alatt van lehetőségünk rá, hogy megtaláljuk melyik az a kerti bútor, amelyiknek tavasztól helye lesz az otthonunkban.

Nem meglepő, ha a hintaszékek, pergolák mellett, egy felfújható jakuzzi az, ami megragadja a fantáziánkat. Ez a kivételes és innovatív termék minden szinten egyedinek mondható és teljesen univerzális. Nem feltétlenül csak kerti bútor formájában használható, mert ahogy hűl odakint a levegő, máris bevihető a lakásba.

Ha van kellően nagy tér, akkor bátran berendezhető egy teljes helyiség azon cél érdekében, hogy ott rendszeresen kikapcsolódni, strandolni lehessen. De térjünk vissza arra az esetre, amikor kerti bútor funkciót lát el a felfújható jakuzzi. A kellemesen meleg időszakban tökéletes felfrissülést nyújt. A kezelőpanellel ellátott termék vize 40 Celsius fokig melegíthető. Gombnyomásra történő szűrés és buborékoltatás funkciók is be vannak építve. Ez a páratlan kerti bútor olyan élményeket kínál, amelyeket kár lenne elszalasztani.

A megfelelő helyszín kiválasztása és előkészítése fontos, hiszen egyenletes felületre van szükség, valamint külön alátét takaró sem árt. Amikor pedig használaton kívül van a kerti bútor, úgy a felső rész is fedésre kerülhet, hogy ne jussanak bele levelek, rovarok, valamint lassabban hűl le a víz. Elmondható, hogy nem egy megszokott kerti bútor a felfújható jakuzzi, de könnyen a kedvencünké válik.