Site Overlay

Örök ajándék a fülbevaló

Az ékszerek megunhatatlanok. Bármikor, bárkinek ajándékozható fülbevaló vagy egyéb ékszer. Talán nincs olyan alkalom, amikor egy megfelelő darab ne kerülhetne az ajándékdobozba.

Sőt, némelyik gyártótól darabra is vásárolható fülbevaló. Ez azért is praktikus, mert ez az ékszerdarab néha párját veszíti, néha viszont épp így szeretnék viselni, illetve a két fülben különböző mintát hordani. Ma már erre is van lehetőség.

A nemesfémből készült fülbevaló ezüst vagy aranyozott ezüst alapanyagú. Mindkét nemesfém ritkán okoz allergiát, ezért népszerű a vásárlók körében. Kaphatóak kövekkel díszített modellek, de egyszerű nemesfémből készültek is. Az ajándék ékszer kiválasztásánál több szempont is figyelembe vehető, úgy mint az arc formája és az ajándékozott személy stílusa.

Sok ezüst ékszer készül ródium bevonattal, ami fényessé teszi az adott darabot. Aki a diszkrétebb stílust kedveli, annak inkább a bevonat nélküli ajánlott. Ezek hátránya, hogy oxidálódhatnak, ami csak annyit jelent, hogy egy sötét színű réteg keletkezik rajta, ami egyszerűen letisztítható.