Site Overlay

Olasz gyógypapucsok extra komfortos kivitelben

„Sok hölgy keres olyan papucsokat, amelyekben a hosszantartó állás, járás vagy ülés elviselhetőbb. Nekik az olasz gyógypapucsok jelenthetik a megoldást. Ezek ugyanis minden szempontból egyedi kivitelezéssel rendelkeznek. Nemcsak azok lábainak és gerincének nyújtanak felüdülést, akik egészségügyi problémákkal küszködnek, hanem az egész napos álló- vagy ülőmunkát végzőknek is.

Kiváló ezért az egészségügyi, gyári, szépségipari dolgozóknak, ahogy a pékeknek, szakácsoknak is. A munkahely mellett, utcai vagy otthoni viseletre is alkalmasak. Az olasz gyógypapucsok jelentős része a bőrök közül legpuhábbnak és kényelmesebbnek tartott nappa bőrből készül. A csúszásmentes talp biztonságos használatot nyújt. Az olasz gyógypapucsok ugyanakkor a külső jegyekben is a maximális színvonalat képviselik. Ezekben ugyanis nemcsak kényelmes a járás, hanem a megjelenés is modern és nőies.

Válogasson Ön is a Sanithal Light, Glove, Dr. Monte Bosco, Dr Punto Rosso, Comfort Stepp márkák fantasztikus termékei közül! Az extra komfortot nyújtó, anatómiai lábbelik ára gyakran eléggé borsos. Szerencsére, azonban még a prémium gyógypapucsok között is vannak igen jó ár/érték arányú darabok. A hazai Leon márkájú termékek egyenesen a luxuskategóriába tartoznak, a kivitelezésüknek köszönhetően, ám az árúk bárkinek megfizethető. Ezek ráadásul igen gazdag választékban szerezhetőek be a bolerodivat.hu webáruházból.

Az egyik kiemelkedő termék a divatos színű és tervezésű biopapucs, aminek talpa anatómiai kialakítású parafa, puha velúrbőr talpbetéttel és csúszásmentes habszivacs alsó résszel. A gyógypapucsok között a nyitott és csukott darabokat is megtalálhatjuk, rengeteg színben és mintával. Itt bármelyik korosztály nyugodtan nézelődhet, hiszen mindenféle fazonú termékek helyet kapnak a kínálatban. A gyógypapucsok nemcsak a komfort és az esztétikusság terén remekelnek, hanem az árak szempontjából is. A paraméterekre sem lehet panasz, hiszen több termék 35-42 méretekben is kapható. A stílusos komfort csak gombnyomásnyira van!