Site Overlay

Növeli a kényelmi hatásfokot az okos radiátor termosztát

A nyár közepén az emberek többsége nem gondol a fűtési nehézségekre, de a helyzet gyorsan változhat. Csak néhány hónap és a nappalok rövidülnek, az éjszakák pedig sokkal csípősebbé válnak. Éppen ezért megéri most megragadni az esélyt a felújításra, a későbbi kényelem és energiahatékonyság megteremtése érdekében. Az okos radiátor termosztát kiváló befektetés, amire megéri költeni.

Az intelligens rendszer kétirányú kommunikációt folytat rádiófrekvenciás úton, a vezérlést végző zónamenedzserrel. A paraméterek, mint az adott hőmérséklet és időkorlát függvényében, a készülék tudni fogja, hogy pontosan mikor kell bekapcsolnia a fűtést. Az okos radiátor termosztát háttérvilágítással ellátott kijelzővel rendelkezik, ami folyamatosan mutatja az aktuális értékeket.

A készülékben van külön hőérzékelő, amivel a környezet feltérképezését végzi. A könnyebb felszerelhetőség érdekében, az okos radiátor termosztát el van látva a Magyarországon leggyakrabban rendszerben használt adapterekkel. A kényelmes fűtésszabályozás már könnyen biztosítható feltétel mindenkinek.