Site Overlay

Nem káros az egészségre az illatosító

A specialscent.hu nem csupán egy hangzatos névvel rendelkező webáruház. Mindez mögött egy tehetséges embercsoport áll, akik régóta tanulmányozzák a különféle illatosító anyagok hatását az ügyfelek viselkedésére, még az aroma marketing vagy a branding kifejezések megjelenése előtt. Munkánk során sok kutatást végeztünk és csodálatos felfedezéseket tettünk.

Az aroma diffúziós technológiák gyorsan fejlődtek és fejlődnek a mai napig is. Úgy döntöttünk, hogy rendszerezzük a felhalmozódott ismereteket annak érdekében, hogy a különféle vállalkozások tulajdonosait kiképezzük a hatékony illatosítók helyes használatára, a hagyományos módszerekkel, például az audiovizuális és a szenzoros a reklámokkal együtt.

A közelmúltban több tudományos publikáció is megjelent azzal kapcsolatban, hogy a háztartási boltokban forgalmazott aromás anyagok veszélyesek lehetnek az egészségre. Mi magabiztosan kijelenthetjük, hogy a kifejezetten a levegő professzionális aromatizálására kifejlesztett illatosítóink biztonságosak az emberek és az állatok egészségére nézve.