Site Overlay

Nedves és száraz tisztítású Xiaomi robotporszívók

A járvány miatt több időt töltünk otthon, home office-ban dolgozunk, ráadásul még a lakásban is pihenünk, így egyre több por és a szennyeződés halmozódik fel. Arról, hogy a takarítás ne vegyen sok időt igénybe, de ami a legfontosabb, alapos legyen, a Xiaomi robotporszívó gondoskodik.

Az okos tisztító berendezés kiválasztása meglehetősen nehéz feladat. Külsőleg gyakorlatilag mindegyik egyforma, de a jellemzőiket tekintve jelentősen különböznek és az árak is igencsak eltérőek. Jelenleg a Xiaomi robotporszívó egyike a legjobbaknak. A modellek nagyszerű értékeléseket kapnak és jó ár-érték arányuk van. Kétféle típusuk létezik: az egyik a száraz, a másik a nedves tisztításhoz lett tervezve.

Az előző lehetővé teszi a finom porszemcsék és a közepes méretű szennyeződések összegyűjtését. Alkalmas a csempe, linóleum, laminált padló, szőnyeg és még a lakkozott parketta tisztítására is. A nedves Xiaomi robotporszívó egyszerre mossa fel a padlót és távolítja el a port. Ideálisak a kisgyermekes családok és a porallergiában szenvedő személyeknek.