Site Overlay

Munkáskesztyű a kezek megóvására

A kezeink törődést igényelnek, hiszen rengeteg külső tényezőnek vannak kitéve nap mint nap. Az olyan munkavégzés, ami durva anyagokkal, hőhatással, porral jár együtt, igényli a professzionális munkáskesztyű viselését. Egy ilyen védőeszköz lehet egyszer vagy többször használatos.

Bizonyos munkavégzés során keletkezhetnek olyan anyagok, amelyek a bőrön keresztül felszívódva veszélyessé is válhatnak, ezért kiemelten fontos, hogy betartsuk az erre vonatkozó előírásokat. A fa- vagy a fémipar, az építőipar és a gépgyártás egyaránt olyan területek, ahol komoly fizikai behatások érhetik a kezeket, egy kiváló minőségű és erős munkáskesztyű azonban jelentősen megnöveli a biztonságot.

A téli munkavégzés során a hideg is jelentősen ronthatja a komfortérzetünket és hosszútávon súlyos gondokat okozhat az ízületeknek, ezért ebben az esetben is nélkülözhetetlenné válik a bélelt munkáskesztyű viselése. Célszerű figyelembe vennünk az adott modell tartósságát is, így a kezünk mellett, a pénztárcánkat is megkímélhetjük.