Site Overlay

Munkácsy ecset a művészi élményhez

Bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy egy termék hangzatos neve, ahelyett, hogy elbűvölt volna, inkább elbizonytalanított, azt az érzést keltve bennünk, hogy pusztán reklámfogás és nem tükrözi a valóságot. A budapesti Művészellátó webáruházból néhány kattintással megrendelhető Munkácsy ecset esetében azonban tényleg érvényesül „a név kötelez” igazsága.

Ez a prémiumminőségű festőeszköz azokat a kísérletezni vágyó amatőröket is művészi élményhez segítheti, akik első alkalommal próbálnak maradandót alkotni a színek, formák játékával. A Munkácsy ecsetek gazdag választékában finom vonalak, apró részletek megrajzolására szolgáló, tűhegyű, illetve vastagabb vonalaknak kedvező, lapos modell is található és akkor még nem beszéltünk a nagyobb mennyiségű festék felvitelét támogató, macskanyelv nevű, ívelt szálú változatról.

A kínálatban természetes szőrből és szintetikus szálból készült Munkácsy ecset is szerepel, az előbbi kategóriában vízfestékhez való puha és akrilhoz, illetve olajfestékhez használatos durvább modellt is találunk.