Site Overlay

Műanyag bolt széles felhozatallal

Minden, ami műanyagból készül, nálunk megtalálható! A Curver műanyag bolt a szemetes zacskótól a székekig, számos terméket forgalmaz és az élet megannyi területén használni lehet ezeket.

A takarításhoz szükséges gumikesztyű, a műanyag sörtéjű kefe, kuka, a felmosó nyél, a konyhában használt tároló doboz, az evőeszköz, valamint a fürdőszobában szükséges szennyes tartó kosarak, szappan- és fogkefe tartók mind-mind megtalálhatók egy helyen. Ez a műanyag bolt a gyerekeknek és kisállatoknak is tartogat remek tárolókat, dobozokat, játékokat.

Nem utolsósorban, a kempingezéshez és kerti sütögetéshez való műanyag asztalokról és székekről sem szabad megfeledkezni, nem beszélve a hűtőládákról, jégakkuról.

A kerti mókázáshoz ez a műanyag bolt tartós, erős csúszdát és egyéb kerti játékot is forgalmaz, de biztosítja a kertészkedés szerelmeseinek is a szerszámos tárolókat, virágtartókat egyaránt. Böngésszen kedvére nálunk és szerezze be mindazokat a termékeket, amelyekre csak szüksége lehet Önnek és családjának!