Site Overlay

Modern és klasszikus terekbe is illő gyermek franciaágy

A modern ember kényelemre vágyik. Nincs ez másként a legkisebbek esetében sem. A puha gyermek franciaágy érdekes és nem szabványos megoldás a gyerekszobában.

Ezentúl nem kell gondolkodnia azon, hogy hol alszanak majd a gyermek barátai, ha túl sokáig elhúzódott a közös játék és éjszakára is Önöknél maradnak. A tágas méreteknek köszönhetően, akár ketten is kényelmesen érezhetik magukat alvás közben és nem zavarják egymást.

A gyermek franciaágy ideális megoldás lesz a tetőtéri lakásokban is, mert jelentős helyet takarít meg a szobában. Ezt a modern, kárpitozott bútort a funkcionalitás és az ergonómia követelményeinek figyelembevételével tervezték és gyártották, kiváló minőségű és környezetbarát anyagok felhasználásával.

Az ilyen stílusos bútor tökéletes lesz azoknak, akik szeretik a kényelmet, a szórakozást és az érdekes tervezési megoldásokat. A hipoallergén anyagok, a fejet és a lábat körülvevő puha részek megvédik a kicsiket a hideg falaktól. A gyermek franciaágyainknál minden a legapróbb részletekig á van gondolva.