Site Overlay

Modern, egyszerű és kifinomult a motoros kommunikáció

Ha szeret csapatban száguldani, nem kell a többiekkel való társalgást néhány kézmozdulatra korlátoznia. Ha bármilyen kérdés vagy megoldandó probléma merül fel, nem kell lehúzódnia a legközelebbi parkolóba.

A kínálatunkban megtalálható motoros kommunikáció lehetővé teszi, hogy egyszerre egy vagy több emberrel is beszélhessen. Az eszköz használata közvetlenül élvezetesebb vezetési élményt eredményez. Segítségével beszélgetni is lehet az utassal vagy zenét hallgatni. A speciális kialakítás lehetővé teszi, hogy a motoros kommunikációs eszköz kesztyűvel is vezérelhető legyen. A megvásárlásának triviális oka a motoros ruházata is. Kevés motoros kesztyűben lehet a telefont használni.

Ezzel szemben, a speciális motoros kommunikáció kesztyűben is könnyen kezelhető. Egy funkció menet közbeni megváltoztatása vagy kikapcsolása itt nem jelent problémát és nem kényszeríti Önt arra, hogy megálljon vagy hosszabb időre elterelje figyelmét a forgalomról. A modern termékek automatikus hangerőszabályozást is kínálnak a vezetés közbeni zajszint alapján.