Site Overlay

Mit érdemes tudni az elektromos robogó bérlésről?

Érthető, ha a nagyobb kaliberű anyagi befektetéseknél, még a döntés meghozatala előtt, közelebbről is szeretnénk megismerkedni a vásárlás tárgyával. Különösen igaz ez a gépjárművek megvételénél. Az ElektroBiker csapata ezúttal is felülmúlja az elképzeléseinket, az elektromos robogó bérlés szolgáltatásuk keretén belül ugyanis nem csupán néhány órás tesztvezetésre van módunk.

Ha azt látjuk célszerűnek, a kiszemelt robogót egy mélyebb, részletesebb tesztelésnek is alávethetjük, akár az egész hétvége erejéig! A profi szakemberek által bérbe adott elektromos robogók természetesen rendelkeznek minden olyan fontos dokumentummal, ami lehetővé teszi a közúton való biztonságos és szabályos közlekedést. A robogókhoz kötelező biztosítás és COC papírral is tartozik.

Figyelem! Az elektromos robogó bérlés keretén belül, a sisakot és egyéb védőfelszerelést minden esetben a bérlőnek kell biztosítania, ezek nem a szolgáltatás részei. A motorokat úgy kell visszaszolgáltatni, ahogy kézhez kaptuk: tökéletes állapotban és tisztán.