Site Overlay

Mindig tartsuk be az infraszauna használati tanácsokat!

Amíg korábban ezek a berendezések csak a wellness központokban voltak elérhetőek, mostanra bárki telepíthet egyet belőlük közvetlenül a lakásába és élvezheti a hatásait anélkül, hogy el kellene hagynia az otthonát. A lényeg az, hogy figyeljünk az infraszauna használati tanácsok betartására.

Ehhez néhány tippel készültünk. A szeánsz előtt fontos lemosni a sminket az arcunkról, mivel ezeknek a sugarakkal való érintkezésük allergiát okozhat. Az eljárás optimális időtartama 30 perc a felnőtteknek és 15 perc a gyermekeknek. Ez elegendő a kívánt hatás eléréséhez.

Az infraszauna használati tanácsok külön megemlítik, hogy mennyire fontos, hogy tiszta vizet fogyasszunk a bent tartózkodás előtt és alatt, mert ez hozzájárul az izzadás fokozódásához és a kiszáradás elkerüléséhez. A kabinban töltött idő alatt a testnek mindig szárazon kell maradnia, ezért javasoljuk, hogy vigyen magával egy törölközőt.

Ezeket az infraszauna használati tanácsokat betartva még fokozottabb hatást érhet el és kellemesebben érezheti magát. A modern technológia fejlődésének hála, manapság olyan szolgáltatásokat is igénybe vehetünk az otthonunkban, amelyek korábban csak egyes pihenésre szolgáló intézményekben voltak elérhetőek.

Ezek közé tartozik a Sunlighten infraszauna is, ami az egyedi karbonszálas melegítők révén, az infravörös sugarak teljes spektrumát képes előidézni és az emberi testet akár 4 cm mélységig felmelegíti. Bármelyik klasszikus szauna vagy fürdő erre csak 0,7-1,5 cm-ig képes.

Viszont, mint bárhol máshol, a Sunlighten infraszauna használatánál is érdemes néhány óvintézkedést tenni a komfortérzetünk érdekében. Nem szabad például közvetlenül evés után beülni, mert az elnehezült érzést vagy fájdalmat okozhat a hasban.

Tanácsosabb inkább 3-4 órával az eljárás megkezdése előtt enni. Ha pedig kellemetlenül érzi magát vagy szédül, tilos bent tartózkodnia. A heti használat számát tekintve azonban nincsenek korlátozások. Ha a Sunlighten infraszaunát az utasításoknak megfelelően használja, akkor a lehető legrövidebb időn belül megerősítheti a szervezetét.