Site Overlay

Mindennek ellenáll a női munkavédelmi cipő

A modern munkavédelmi lábbelik, a különleges kialakításuknak köszönhetően, látszatra már alig térnek el a hétköznapi változatoktól. A női munkavédelmi cipő viszont számos extrával van ellátva a borítás alatt. Bár már maga a borítás is sok esetben teljesen vízhatlan anyagból készül.

A felsőrész, akárcsak a talp, ellenáll a vegyszereknek. A savas, maró anyagok nem tesznek kárt benne, ezáltal védi a lábat a női munkavédelmi cipő. A talprész, a kémiai veszély mellett, véd a különféle fizikai hatásoktól is.

Bizonyos modellekben acéllemez található. Ez megakadályozza, hogy a hegyes, éles tárgyak átvágják a női munkavédelmi cipő talpát, ezáltal okozva sérülést a viselőjének. Ez a robosztus felépítés mégis könnyed, jól szellőzik és nem ázik át.

Az ergonomikus kialakítás egyaránt kényelmesebbé teszi a több órányi helyben állást. Ha naponta több km-t kell sétálni oda-vissza a női munkavédelmi cipőben, ez sem jelenthet gondot. Nem fog idő előtt elkopni, a talp sem fog leválni vagy eltörni. A kínálatban minden modell kiemelkedő minőséget képvisel.