Site Overlay

Milyen kerti játékokat válasszunk?

Az udvar zöld gyepet, hintát, árnyékos fákat, óriási helyet és mozgásszabadságot kínál nyáron. Ez azt jelenti, hogy előkerülhetnek a garázsból az olyan nagyobb volumenű kerti játékok, amelyek egyébként rengeteg helyet foglalnak el és amelyek a szabad ég alatt maradhatnak, így nem kell minden alkalommal elpakolni.

Egyike ezeknek a gyepre helyezett sátor-ház, ami a szezon végéig biztosít páratlan játékkuckót a gyerekeknek. Természetesen szuper érzés játszani a zöld füvön. Viszont a hűvös föld tönkreteheti az összes szórakozást vagy megfoszthat a napsütés örömétől a kerti játékok közben. Ezért a kinti móka vagy egy kirándulás a természetben egyik legszükségesebb tartozéka a játszószőnyeg.

A nedvességnek ellenálló alapnak és a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően, a kicsinyeink mindenhol otthon érezhetik magukat. A hátsó udvaron felállított játszótér színesebbé és vidámabbá teszi a nyarat a gyermekeknek, a szülőknek pedig nyugodtabbá és kényelmesebbé. Ugyanez mondható el az olyan kerti játékokról is, mint a hinta vagy a homokozó.