Site Overlay

Milyen, ha kavicsképek borítják a falat

Sokak számára annyira magával ragadóak a kavicsok, hogy szívesen látják őket viszont lakásuk falain, vagy szekrényeik díszeiként. A kavicsképek megrendelői lehet, hogy még nem tudják, hogy egy-, vagy több darabot szeretnének.

Pedig ez fontos volna, mivel, ha egy falon több kép kerül elhelyezésre, akkor ezt is kompozícióba kellene állítani. A falat borító kavicsképek akkor mutatnak jól, ha színeikben, vagy témáikban valamilyen kapcsolatban állnak egymással. Emellett illeszteni kell őket a környezetükben elhelyezett bútorokhoz, vagy egyéb tárgyakhoz.

Az ember valamiért szimmetriában gondolkodik, tehát jó, ha az elhelyezés során ezt a képzeletbeli vonala és formát követjük. A képzeletbeli négyzet, vagy téglalap belső területére helyezett kavicsképek biztosan jól mutatnak majd az adott helység falán.

De ha egy folyosóra kerülnek, akkor nyugodtan követhetjük a folyosó vonalát, illetve ahogy odaillő. Merjünk hinni a szemünknek és az érzésnek, hogy a képek mit szeretnének, hiszen a természetben is így van és nem lehet elrontani.