Site Overlay

Milyen csillár illik a konyhába?

Azt mondják, hogy a konyha a ház szíve. Nehéz ezzel vitatkozni, hiszen itt készítünk ételt, itt fogyasztjuk el a reggeli kávét, vacsorázunk a családunkkal és megbeszéljük a nap főbb híreit. Így a csillár a konyhában megfelelő szintű fényt kell biztosítson és hatékonyan ki kell egészítse a helyiség kialakítását.

Ez a fényforrás számos fontos funkciót lát el. Nemcsak megvilágítja a munkaterületet és hangsúlyozza a belső jellemzőket, hanem dekorációként is szolgál. Éppen ezért a csillár kiválasztása a különféle konyhastílusokhoz nem könnyű. A látványos modern stílust egy kreatív kialakítású és korszerű anyagokból készült eredeti lámpa egészítheti ki.

A diszkrét és klasszikus helyiségekben a kristálymodellek mutatnak a legjobban. A minimalizmus vagy a hi-tech viszont egyszerűséget és funkcionalitást igényel. Amikor egy konyhát ebben a stílusban rendezünk be, akkor érdemes előnyben részesíteni a fémből készült csillárokat vagy azokat a fényforrásokat, amelyek szigorú geometriai alakzatokra emlékeztetnek.