Site Overlay

Milyen a jó mátrai szállás?

Magyarország azon országok közé tartozik, ahol nincsenek nagy hegyek. A Mátra szállás tekintetében ugyanolyan felkapottnak nevezhető, mint sok külföldi úti cél, ráadásul elmehetünk autóval és nem kell hozzá elhagyni a határt.

Maga a Mátra az országnak az északkeleti részén található, néhány kilátóból a jó látási viszonyok mellett, akár Pestet is látni. Az erdők fái között barátságos faluk bújnak meg, ahol az emberek a mai napig a kimért, egészségesebb életet követik.

A vendégházak gyermekbarátok, lehet túrázni, piknikezni, biciklizni. Van egy Sástó, ahol a gyerekek bújócskázhatnak, napozhatnak. Található a közelben egy kalandpark, ami a felnőtteknek is extrémebb kikapcsolódást biztosít, ráadásul 2019-től egy új libegőt is kipróbálhatnak.

A Mátra szállás, a hotelek helyett a házakra voksol, ahol a házigazdák gondoskodnak a bőséges reggeliről és egész évben kényelmesen lehet bennük lakni. Amennyiben nyugodt kikapcsolódásra vágyik, látogasson el a Kétkerék Vendégházba, mert biztosan meg fogja ismételni a kalandokat!