Site Overlay

Megvéd az esőtől a női gumicsizma

Bizonyos trendek őrült tempóval robognak be a köztudatba és sikeresen ott is maradnak éveken át. Ilyen a vagány női gumicsizma is, ami évek óta uralja a figyelmet és a legváltozatosabb szettek részeként mutatta már meg magát. A praktikus vonása vitathatatlan, többé garantáltan nem fog ki rajtunk az időjárás szeszélye.

Esős időben is stílusosan közlekedhetünk, a női gumicsizma jóvoltából nem lesz latyakos a cipőnk és a nadrágunk sem. Léteznek bélelt fazonok, amiket télen is viselhetünk, átfázni semmiképpen nem fogunk, a lábunk pedig tökéletesen száraz marad a nap végére. Mivel hatalmas igény mutatkozik ezekre a darabokra, egyre divatosabb megoldások kerülnek napvilágra. Létezik csatokkal vagy szalagokkal díszített, sőt, állatmintás verziók is.

Akik nem szívesen rejtenék el az utcai cipőjüket, rávehetnek egy rövid szárral ellátott, áttetsző fazont, ami már lényegében nem is egy női gumicsizma, hanem sokkal inkább egy esővédő cipőzokni. Maradjunk zord időben is divatosak és szálljunk szembe stílusosan az elemekkel!