Site Overlay

Megadja a mobilitást ez a csavarbehajtó

Sokkal hatékonyabban tud dolgozni az ember, ha nem kell függ a vezetékes áramtól, tehát adott a mobilitás. Ezért is tudja minden egyes szaki, hogy az Li-ion csavarbehajtó elmaradhatatlan része a szerszámosládáknak, hiszen sohasem lehet tudni, mikor lesz erre szükség. Ez még nagyüzemi célokra is nyugodtan használható, köszönhetően a páratlan teljesítményének és az egyedi technológiájának.

A csavarbehajtó népszerűsége több tényezőnek is köszönhető. Ott van ugye az, hogy a Li-ion akkumulátor megadja a szükséges mobilitást. Ennek a villamos-energiaforrásnak egyetlen célja, hogy megkönnyítse a hordozhatóság feltételeit. A csavarbehajtót gondok és akadályok nélkül lehet egyik helyről a másikra vinni, mindenféle a kábel jelenléte nélkül.

Azaz a megfelelő aksival ellátott technológia az egyetlen, ami alkalmas arra, hogy megadja a szakembernek a munka és szerelés teljes szabadságát. Az elnevezés egyébként a töltés tárolásáért felelős lítiumionoknak köszönhető. Többet között ezen technológia miatt vált annyira népszerűvé az elmúlt két évtizedben ez a csavarbehajtó.