Site Overlay

Mátraszentistván sípark a kitűnő szórakozáshoz

Minden évben, amikor elérkezik a síszezon, a legtöbben a külföldi sípályák nyújtotta lehetőségeket veszik szemügyre, pedig nem lenne szabad a hazai helyeket sem figyelmen kívül hagyni. Például a Mátraszentistván sípark csodálatos hely, ahol akár oktatóval is meg lehet tanulni ezt a sportot.

A környék egyszerűen gyönyörű, a látvány leírhatatlan, ami itt fogadja a kikapcsolódásra vágyókat. 9,5 hektáros területen található a Mátraszentistván sípark, ahol alapból hóágyúkat telepítettek és ez lehetővé teszi a teljes szezonban a zökkenőmentes síelést.

Ezáltal a gyermekek, kezdők és újrakezdő felnőttek is ideális tanulási, szórakozási lehetőséget találnak ezen a helyen. Azoknak szintén optimális választás a Mátraszentistván sípark, akik egy külföldi síelés előtt szeretnének kicsit gyakorolni, formába lendülni. A ketkerekvendeghaz.hu weboldalon minden további információ megtalálható. Ugyancsak ezen a honlapon foglalható kiváló szállás is a téli sport idejére. A Mátraszentistván sípark szeretettel várja!