Site Overlay

Mátrafüred vendégház minden szezonban

A Mátrát bejárni életre szóló élményt jelent. Például Mátrafüredről számtalan túraútvonal indul, amelyek közül több is érinti a legszebb látnivalókat. A Mátrafüred vendégház komfortos szobákkal várja a látogatókat, és ha innen a Mátra déli oldalára, Gyöngyös felé vesszük az irányt, feltétlenül érdemes felülnünk a kisvasútra.

Számtalan élmény várja a kicsiket és nagyokat a kisvasút mentén. Menetrend szerint két irányba közlekedik a kisvasút, Gyöngyösről Mátrafüredre és Gyöngyössolymoson keresztül Szalajkaházhoz. A ketkerekvendeghaz.hu weboldalon megnézhetjük, hogy milyen látnivalók várnak bennünket a végállomásokon.

Természetesen, az egész napi csatangolás után a nyugodt pihenést a Mátrafüred vendégház biztosítja. Ha kedvünk tartja, akkor kerékpáros túrára is mehetünk, hiszen a vendégháznál lehetőség van biciklibérlésre is. Az említett portálon keresztül a szállást is lefoglalhatjuk a Mátrafüred vendégházban, amely szeretettel és különlegesen kedves szolgáltatásokkal vár minket az év bármelyik szakaszában.