Site Overlay

Már online is megrendelhető a hősugárzó

Egy nagyobb összejövetel alkalmával, ami valamilyen közösségi ingatlanban történik, gondoskodni kell a beltér megfelelő fűtéséről. Ez bizonyos esetekben komoly kihívásokat tud jelenteni, ezért érdemes körülnézni a hősugárzó háza táján.

Az elektromos kivitelek gyakran kiemelkedő teljesítménnyel rendelkeznek, így megfelelhetnek ennek a célnak. A gázüzemű változatok ezzel szemben inkább a teraszok, balkonok melegítésére valók, pontosabban arra, hogy egy adott sugarú körben megfelelő környezetet hozzanak létre.

Ezzel elkerülhető, hogy fázzunk, miközben valamilyen italt kortyolgatunk a szabadban vagy elszívunk egy cigarettát. A hősugárzó megjelenésében is egyedi formavilágot testesíthet meg. A globero.hu oldalon megtekinthetjük a kivételes eszközöket, amelyek gyorsan elragadják a képzeletünket.

Választható falra függeszthető vagy oszloppal, talppap szerelt kivitelben. A hősugárzó előnyeit érdemes saját magunk megtapasztalnunk, amire van lehetőség, ha üzembe álltjuk az otthonunk teraszán, valamelyik külsejében is divatos szerkezetet.