Site Overlay

Már kapható sarokcsiszoló 230mm fejjel

Néha nemcsak egyszerű feladatok állnak az utunkba, amikor valamit szeretnénk megalkotni, helyrehozni, mert olykor komplex feltéteknek is muszáj megfelelni. Egy lelkes ezermester előtt jóformán nincs semmilyen akadály, de ugyanakkor szüksége lesz a professzionális készülékek bevetésére a siker érdekében. A sarokcsiszoló 230mm átmérővel teljes mértékben alkalmas a vastagabb tárgyak átvágására.

A megnevezés ellenére, a felületek csiszolásán túl, leggyakrabban szabásokra, formázásokra vannak felhasználva ezek a készülékek. Képesek tehát igen precíz formák kialakítására, ha megvan ehhez a kellő szakértelem. A sarokcsiszoló 230mm kicsi, de mégis erős motorral rendelkezik.

A nagyobb méret ellenére, ami a kialakításból adódik, mégis gond nélkül lehet bánni vele. A fogása kényelmes, a ki- és bekapcsolás egyszerűen megoldható. A lágyindítás alapvető funkció, ahogyan az újraindítás gátlás is. A sarokcsiszoló 230mm egy hirtelen áramkimaradás után nem fog magától elindulni. A keziszerszamshop.hu weboldalon széles termékkínálat tekinthető meg, amiből megéri válogatni.