Site Overlay

Ma a kisebb pénztárca a divat

A bankkártyák és a telefonok elterjedésével a táskák egyre nagyobb változáson esnek át. A pénztárca veszített a méretéből és egyre többen keresik a kisebb darabokat vagy azokat, amelyekbe kártyákat is el tudunk helyezni.

Úgy tűnik, hogy régen inkább a papírpénzt részesítettük előnyben, ami a tárca méretén is meglátszott. Viszont, ha ma nézzük meg a kínálatot, akkor szó szerint mindenféle színt és formát találunk, azonban mindig lesznek közöttük egészen apró darabok. Ez azért érdekes, mivel a táskák mérete is folyamatosan csökken, főleg, ha nem visszük magunkkal a fél lakást a munkahelyünkre. Egyesek csak a telefont és kulcsot tartják fontosnak, főleg, hogy bárhol tudnak érintésmentesen fizetni.

Kár lenne azonban lemondani a pénztárcák erejéről, hiszen a legtöbben még mindig ragaszkodnak hozzá. A tervezőknek azonban figyelembe kell venniük a változó stílusokat és szokásokat és a pénztárca kinézetét is a jelenlegi trendekhez kell alakítaniuk. Igen, ma már nem a szín a fontos, hanem a méret és az alapanyag.