Site Overlay

LOGICO Primo, a gyermek első fejlesztője

A gyermekek gondolkodása csodálatos módon fejlődik napról-napra. Ezt a szinte ugrásszerű fejlődést mi szülők pedig remekül támogathatjuk. A LOGICO Primo rendkívüli módon képes a logikát, fantáziát, nyelvi készségeket, beszédet egy új, jobb szintre emelni. Persze ezt a gyermeknek is akarnia kell.

Hogyan vesszük rá a csemetét egy kis tanulásra? Bizony, talált, mert ezt játékkal lehet a legjobban megoldani. A játékos tanulás ugyanis tulajdonképpen az egyetlen módja annak, hogy a 3, 4 éves gyermekeket is tudjuk több területen fejleszteni. Ezt a LOGICO Primo kitalálói is felismerték, ezért ennek a készségfejlesztőnek minden változata, csupa játék és izgalom.

Mindegy, hogy a színekről, betűkről, számokról vagy madarakról akarunk átadni újabb ismereteket, a feladatok izgalmasak, érdekesek. A LOGICO Primo játszásának elkezdésében az első lépés a keret megvásárlása, amibe különféle tematikájú feladatkártyákat helyezünk. A nagyszerű oktatási játék alapvetően egy puzzle és kirakós, amit minden csöppség imádni fog.