Site Overlay

Llorens baba a maximális játékélményért

A gyermekek 1-2 éves korban már megfigyelik, tanulmányozzák és idővel elkezdik utánozni a szüleiket. Eleinte csak egy-egy mozdulatot, majd egész folyamatokat tükröznek vissza. A Llorens baba és kiegészítői segítségével nem csupán teljes értékű szerepjátékot játszik a gyermek, de fejlesztő hatása is van. A Llorens baba termékeket gyártó cég a legkiválóbb alapanyagokból, a legapróbb részletekig odafigyeléssel alkotta meg a babákat.

Megszólalásig hasonlítanak az igaziakra. Váll-, combízületei mozgathatóak, leültethetőek, fektethetőek. Színesbőrű és ázsiai vonású babákkal erősítik a gyermekekben az elfogadás és egyenlőség érzetét. Szerepjáték közben fejlődik a kreativitás és a képzelőerő.

Segít a frusztráció leküzdésében, az érzelmek kezelésében. Segít elmélyíteni a gondoskodás, odafigyelés tulajdonságokat. A Llorens baba kiegészítők, például a ruhák használata közben- öltöztetés, gombolás- fejlődnek a finommotorikus készségek is. A szülők a babajáték közben betekintést nyernek abba is, hogy milyen kérdések foglalkoztatják a gyermeküket.