Site Overlay

Leegyszerűsíti a megfigyelést a mozgásérzékelő kamera

Amennyiben egy saját kis üzletet vezetünk vagy a cégünk irodáját kell biztosítanunk az idegen behatolásokkal szemben, akkor többféle rendszert választhatunk a biztonság megteremtésére. A megfigyelés terén egyre inkább felkapott a mozgásérzékelő kamera, ami rengeteg időt és tárhelyet spórol meg a használójának.

A folyamatos rögzítéssel szemben, kifejezetten csak akkor kapcsol be a készülék, amikor a mellé rendelt érzékelő jelzi, hogy cselekmény történik. Természetesen ezen kívül is figyelhető meg élő kép, de ezt leszámítva a mozgásérzékelő kamera csakis a megfelelő reakció kiváltását követően végzi a feladatát. Miért előnyös ez?

Azért, mert ilyen módon rengeteg felesleges munkától kímélhetjük meg magunkat, ha éppen fel akarunk deríteni egy bűntényt. Elkerülhető, hogy több órányi üres eseménytelen videót tekintsünk át, hiszen azonnal a lényeget fogjuk látni. A mozgásérzékelő kamera hasznos kiegészítő, aminek a kezelése igen egyszerű. Bátran válasszuk nyílt, jól látható térbe vagy rejtett feladatok elvégzésére!