Site Overlay

Különleges készítmény, a Zinzino

Sokan mondják, hogy a jóga nemcsak mozgásforma, hanem életforma is, amit külsőleg is segíthetünk. A Zinzino készítmény az étrend-kiegészítők csoportjába tartozik, úgyhogy nem gyógyszer, tehát vény nélkül is kapható és nyugodtan fogyaszthatjuk. „Az vagy, amit megeszel” alapon teljesen érthető, hogy miért kell figyelnünk a táplálkozásunkra.

A testünk és a lelkünk jólétét is nagymértékben befolyásolja az elfogyasztott táplálék, ezért nem mindegy, hogy miből és mennyit fogyasztunk. Néha azonban hiába teszünk meg minden tőlünk telhetőt, egyszerűen nem tudjuk az összes vitamint bejuttatni a szervezetünkbe.

Ha pedig arra gondolunk, hogy egyre több ételben vannak tartósítószerek és különböző E betűvel kezdődő adalékanyagok, akkor még fontosabbá válik a táplálékkiegészítők kipróbálása. A Zinzino éppen a rendellenesen működő sejteket keresi meg, hogy megpróbálja kijavítani és regenerálni azokat. Az ajánlott napi adag 1 darab Zinzino kapszula szokott lenni, de ha valaki áldott állapotba kerül, akkor először beszéljen az orvosával!