Site Overlay

Különleges gabonából készül az Absolut vodka

Az ital az egyik legmagasabb és nagyon egyedi minőséget képviseli az alkoholok között, amit senki sem vitathat. Az Absolut vodka ezt a színvonalat az összetevők gondos kiválasztásával és az egyedülálló gyártási eljárással éri el, ami lehetővé teszi a meghatározó aromák és ízek megőrzését.

A gyártó az ital elkészítéséhez téli búzát használ. Ez a gabonatípus jelentősen különbözik a nyári hónapokban vetett fajtáktól. A téli búza sokkal jobban alkalmas a vodka gyártására és különleges utóízt ad a végterméknek.

Mindezt kiegészíti a tiszta mélytengeri víz, ami szintén nyomot hagy az aromán, egyedivé, lenyűgözővé és szokatlanná téve azt. Az Absolut vodka ma már számos érdekes ízben kapható. Ha Ön is azok közé tartozik, akik nem kedvelik a vodka tiszta, természetes ízét, mindenképpen próbálja ki a körte vagy a feketeribizli ízesítésű változatokat!

Ezeket a hölgyek is igencsak kedvelik és fantasztikus koktélok készíthetőek belőlük. Az Absolut vodka remek ára az ital minősége, a márka presztízse és a gazdasági feltételek közötti kiváló kompromisszum eredménye.