Site Overlay

Könnyen felhelyezhető a színes tapéta

Minden ember szívesen alakítja az ízlésének megfelelően az otthonát, amihez ma már számtalan alapanyag kapható. A színes tapéta fajták végtelen lehetőséget biztosítanak erre, hiszen beszerezhető milliónyi típus, a vintage-tól kezdve a modernig, az egyszínűtől a mintásig, a klasszikustól az absztraktig. Ráadásul a színes tapéta nagyon könnyen, rövid idő alatt felhelyezhető a falra és csodálatosan kiemeli azt.

A tágasabb helyiségekben könnyebb játszani a színekkel és az árnyalatokkal, de kisebb lakásokban is szépen mutat egy világos színű tapéta, hiszen optikailag növeli a teret. Figyeljünk azonban oda, hogy a hálószobába ne kerüljön olyan színes tapéta, amelyik serkentőleg hat az emberre, mert az megnehezíti az éjszakai pihenést! Inkább nyugtató színű változatot érdemes alkalmazni.

Az indusztriális stílusú beton hatású tapéta

Nem meglepő, hogy kedvelt ez a kialakítás, hiszen a nagyvárosok folyamatos fejlődése is ebben a stílusban zajlik. Akkor is használható a beton hatású tapéta, ha egy régebbi otthont akarunk felújítani, ugyanis az újjáépítés idején az ízlésünknek megfelelőre alakíthatjuk a lakásunk minden helyiségét.

Sokféle megjelenésű lehet, van belőle sima, betontéglákat imitáló, sőt, olyan is, mintha a még nedves betonfelület néhol megsérült volna. Lehet világosabb vagy sötétebb szürke, 3D hatású, textúrált, de akár aranyozott is vásárolható. Választáskor figyelembe kell vennünk, hogy mekkora az adott helyiség, ahol el szeretnénk helyezni. Érdemes lakberendező vagy belsőépítész véleményét kikérni, mert így biztosan a tökéletes beton hatású tapéta kerül a falra.