Site Overlay

Kompakt akkus lombfúvó

Nincs is kellemesebb annál, amikor nyáron a zöldellő kertünkben ülhetünk egy nagy fa árnyékában. De, amikor beköszönt az ősz, akkor a lehulló leveleket rendszeresen össze kell gyűjteni. Diólevél esetén ez különösen fontos, hiszen a szakértők szerint tönkreteheti a gyepet a juglon tartalma miatt.

A lombfúvó segítségével hatékonyabb és gyorsabb munkát végezhetünk, mint bármilyen más gereblyével vagy seprűvel. A teljesítményének köszönhetően, a makacsul letapadt nedves leveleket is a helyükre terelhetjük ezzel az ötletes géppel.

Hogyha nem az udvar egyik pontján szeretnénk összegyűjteni a kisebb ágakat és a száraz avart, akkor válasszunk egy gyűjtőzsákos változatot, ami szívásra is képes. Az akkus lombfúvó kimondottan kompakt készülék. Alacsony súllyal rendelkezik a benzinmotorosokkal ellentétben.

Használat közben a kábellel sem kell bajlódnunk, mint az elektromos lombfúvók esetében. Viszont egy kisebb terület esetén, a kábeles megoldás is kitűnő választásnak bizonyulhat. A lombfúvó kiválasztása az adott körülményeknek megfelelően kell történjen.